Golf gvb


golf.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Golf gvb
GVB-examen - Golfen.info
GVB-examen - Golfen.info
http://www.golfen.info/leren-golfen/gvb-examen.html

Snel GVB cursus
Golf school voor beginnende golfers met als doel zo snel mogelijk het golfvaardigheidsbewijs, gvb te behalen
http://www.flogolf.nl/

Golfen zonder GVB
Een ronde golfen zonder gvb of zonder baanpermissie. een kaart en complete lijst met golfbanen inclusief de omschrijving van de faciliteiten welke zonder gvb toegankelijk zijn
http://golfersinfo.nl/Golfbanen/golfen-zonder-gvb

GVB halen
GVB halen
http://www.gvbholland.nl/

GVB-examen Online oefenen
Gvb examen oefenen? onbeperkt theorie oefenen voor het behalen van het gvb ★★★★★(golfvaardigheidsbewijs). proefexamens - examen bundels - gratis proefexamen
http://www.toetsjekennis.nl/gvb

GVB Regelexamen download
Voor al het actuele golfnieuws, equipment, instructies, golfreizen en de golfbaanzoeker ga je naar golf.nl. doe gvb oefenexamens en check je handicap.
http://www.golf.nl/pagina/ngf-gvb-regelexamen/

Officieel GVB-examen- golftest.nl
D site waar u officile gvb- en handicapexamens kunt oefenen zoals u ze ook op uw echte examen krijgt. voor het officiele ngf gvbexamen gaat u naar golftest.nl. online theoriecursussen en regelavond voor gvb en handicap.
http://www.golftest.nl/

NGF
NGF
http://www.ngf.nl/

Mijn GVB golfles
Mijngvb.nl | leer ook golfen en haal snel uw gvb, elk weekend golfles en gvb examens op diverse cursus locaties door heel nederland!
http://www.mijngvb.nl/

Golfbaan Landgoed Bergvliet
Verscholen in het weelderige Brabantse groen tussen Breda, Oosterhout, Teteringen en Terheijden, en slechts op een steenworp afstand van de A59 en A27 richting de Randstad, Zevenbergen en Tilburg, vindt u de prachtige accommodatie van Golfbaan Landgoed Bergvliet. Deze Oosterhoutse golfbaan, een jonge, energieke baan, staat vooral bekend om haar goede sfeer en het persoonlijke contact. En Bergvliet heeft uiteraard alles in huis heeft wat u van een modern golfpark mag verwachten. Zoals een 18 holes championship course, een 9 holes par 3 baan, uitgebreide oefenfaciliteiten en een golfshop. Natuurlijk beschikt Landgoed Bergvliet over een eigen golfschool. Hier wordt u professioneel begeleid met golfles, theorieles en uiteindelijk een examen om uw GVB (golfvaardigheidsbewijs) te halen.\r\n\r\n \r\n\r\nOp Landgoed Bergvliet zijn zowel een businessclub met 100 leden, als een golfclub gevestigd. Onze vereniging bestaat uit 700 enthousiaste leden die wekelijks het golfspel combineren met gezellige activiteiten in ons paviljoen! Bergvliet heeft verschillende abonnementen met scherpe tarieven!\r\n\r\n \r\n\r\nWilt u een golf weekend, of een volledig verzorgde golfdag? Dan heeft Bergvliet passende golfarrangementen voor u! Naast een greenfee met een starttijd naar wens, ontvangt u koffie met gebak, een lunchpakket en een 3 gangen verrassingsdiner. Eventueel kunt u uw verblijf verlengen met een overnachting! Reserveer direct uw starttijd en kom golfen op onze prachtige golfbaan in Oosterhout / Breda.\r\n\r\n \r\n\r\nGeen golfer? Het restaurant en grand-caf zijn voor iedereen toegankelijk. Voor uw lunch of diner kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. Met een lekker weekmenu en seizoensgebonden gerechten weten onze koks iedereen te verrassen. Zoekt u een unieke trouwlocatie, feestlocatie voor uw verjaardag, jubileum, congres of bruiloft: ook dan kunt u terecht op Landgoed Bergvliet! Ons Koetshuis is een prachtige feestzaal die door iedereen af te huren is!
http://www.landgoedbergvliet.nl

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 10 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy