Verenigingen


golf.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Verenigingen
Mijngolfvereniging
GVB examen golf en green fee kortingen mijn golf vereniging Via Mijngolfvereniging kunt u genieten van vele voordelen zoals green fee kortingen, golf kortingen, gvb cursussen en direct gvb examen doen. ook organiseren wij elk weekend golf toernooien voor de fanatieke golfer u kunt zich aanmelden als lid van de golf vereniging
http://www.mijngolfvereniging.nl

ANWB Golf
Welkom bij anwb golf. als moderne golfvereniging, die communiceert via internet, draagt anwb golf bij aan een grotere mobiliteit in golfland. bij ons geen hoge entreegelden of ballotagecommissies, bij anwb golf is iedereen op elk moment welkom.
http://www.anwbgolf.nl/

NVG Golf
Voor zowel de verenigings- als de commerciŽle exploitant fungeert de nvg, de nederlandse vereniging van golfaccommodaties, als kennisreservoir, liaison en sparringpartner.
http://www.nvg-golf.nl/

Young Gentlemen Golf Club
Is opgericht op 26 januari 1998 door Guido Dukker en Jan Otsen. In eerste instantie als een lolletje en excuus om regelmatig te kunnen golfen met onze vrienden, later uitgegroeid tot een vereniging waarin de golfsport op serieuze wijze beoefend wordt. Een club van vrienden, vrienden van vrienden en daar weer vrienden van. Een poging om het eenzame bestaan van een greenfeespeler te verrijken met wedstrijdspanning en clubgevoel. Niet voor niets zijn de 19e hole en de prijsuitreiking (het fel begeerde "lijstje") belangrijke onderdelen van onze golfronde.
http://www.yggc.nl/

Nederlandse GolfVereniging
De virtuele golfvereniging voor golfers in nederland! van handicap tot wedstrijden.
http://www.gvn.info/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 5 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy